Ірпінські школи планують відправити на дистанційку

image
12 Жовтня 2020, 17:40
Поділитися:

У зв’язку зі збільшенням кількості випадків захворювання на covid-19 на Київщині та в Україні заклади освіти Ірпінського регіону планують відправити на дистанційне навчання. 
Редакція “04597” звернулася за коментарем до начальника управління освіти і науки ІМР Олега Білоруса щодо режиму роботи шкіл та дитсадків найближчим часом.
“Сьогодні ми отримали листа від Міністерства освіти і науки з рекомендаціями перевести школи на дистанційне навчання через збільшення кількості хворих на коронавірус, – зазначив Білорус. – У зв’язку з цим, скоріше за все, з 15 жовтня загальноосвітні заклади Ірпінського регіону будуть переведені на дистанційну форму навчання.”
Дитсадки не планують відправляти на карантин. У разі виявлення хворих на covid у дошкільному закладі на самоізоляцію будуть відправлені окремі групи чи працівники, які контактували із хворими.
Нагадаємо, що з 5 жовтня на дистанційне навчання перейшов Фіскальний університет. Дистанційка мала тривати до 16 жовтня, але скоріше за все її продовжать.
Підписуйтесь на нас уФейсбук, Інстаграм, ТелеграмтаYouTube, щоб не пропустити цікавих та актуальних новин Ірпеня та регіону!
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новости Ірпеня