Ірпінські податківці з початку року надали 12 тис. адмінпослуг

image
8 Травня 2019, 17:24
Поділитися:

Фахівцями центрів обслуговування платників Ірпінського управління ГУ ДФС у Київській області за січень-квітень 2019 року надано понад дванадцять тисяч адміністративних послуг.
Протягом січня-квітня 2019 року в центрах обслуговування платників Ірпінського управління ГУ ДФС у Київській області, громадяни та представники бізнесу отримали 12162 адміністративні послуги.
За цей період видано 4211 картки платника податків та внесено до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників.
Крім цього, видано 3346 довідок-відомостей з Державного реєстру фізичних осіб-платників  про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків, надано 1225  витягів з реєстру платників єдиного податку,  849 суб’єктів  господарювання зареєструвались платниками єдиного податку.
Крім вище зазначеного, фахівці ЦОПів зареєстрували 941 книг обліку доходів і витрат платникам єдиного податку, 568 книг обліку розрахункових операцій  та 120 реєстраторів розрахункових операцій, також фізичним особам – підприємцям крім осіб, що обрали спрощену систему оподаткування, проведено  реєстрацію 52 книги обліку доходів і витрат.
Нагадаємо, перелік всіх адміністративних послуг, які надаються Центрами обслуговування платників можна переглянути на інформаційних стендах та на офіційному порталі Головного управління ДФС у Київській області.
Ірпінське управління  ГУ ДФС у Київській області
Читайте також: Ірпінчанам на замітку: що зміниться в Україні з 1 травня
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новости Ірпеня