Ірпінські педагоги – найсильніші в області

image
3 Жовтня 2019, 18:08
Поділитися:

Педагогічний колектив Приірпіння є найсильнішим в Київській області. 
“З огляду на виклики, навантаження та загострену увагу суспільства педагоги Приірпіння роблять неймовірне. Виконують у повному обсязі освітні завдання держави, забезпечують передові місця в олімпіадах і конкурсах. А також  ініціюють нововведення, проекти та програми”, – заявив перший заступник Ірпінського міського голови Олександр Маркушин під час вітання педагогів з Днем учителя.

“За три місяці літа ми зробили з вами неймовірний обсяг ремонтних робіт в наших закдадах освіти. Дахи, утеплення, комунікації, їдальні, класи і спортзали. Дякую всім за цю роботу”, – додав Маркушин.
Ірпінь – перше місто в Україні, яке викуповує приватне приміщення під створення повноцінної школи. “Там, де земля під багатоповерхову забудову була, там де будівлю мали знести, там ми розвернули ситуацію і там буде школа. Всі рішення міською радою прийняті і ми вже це робимо”, – розповів депутат Максим Плешко про школу 15 в Гостомелі. 
Крім того він додав, що над цією школою уже замінено дах, поміняно вікна. Так само замінено дах в будівлі садочку “Веселка” в Гостомелі. 
“Яскравим прикладом вкладання в школи є школа № 13 в Гостомелі. Варто просто подивитися на ті фундаментальні зміни, які там сталися. Це вкладені в школу мільйони коштів та робота великої кількості людей”, – сказав Плешко.
За інформацією наданою управління фінансів за 2019 рік в ремонти та реконструкції закладів освіти Приірпіння вкладено 40 мільйонів гривень. Станом на кінець року ця сума ще збільшиться.
Підписуйтесь на нас уФейсбук, ІнстаграмтаТелеграм, щоб не пропустити цікавих та актуальних новин Ірпеня та регіону!
Читайте також: Стала відома дата початку опалювального сезону в Приірпінні
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новости Ірпеня