Ірпінські лікарі просять жителів повернути медичні картки

image
5 Вересня 2019, 13:50
Поділитися:

Амбулаторії загальної практики – сімейної медицини, які працюють в Ірпінському регіоні, звернулися до пацієнтів із проханням терміново повернути амбулаторні карти, які вони залишили в себе. Своєзвернення лікарі опублікували на фейсбук-сторінці «Сімейний лікар. Ірпінь».

«Шановні наші пацієнти! Нагадуємо, що ваші амбулаторні карти є медичною документацією, що належить медичному закладу та має зберігатись у його реєстратурі. Незабаром наш заклад буде перевіряти Фонд соціального страхування – на рахунок правильності виписки лікарняних листів. Однією з вимог перевіряючого органу є наявність амбулаторної карти пацієнта на час перевірки. За відсутності цього документа на лікаря може бути накладений штраф на суму лікарняного листа. Отож ми звертаємось до вас із проханням: поверніть, будь-ласка, амбулаторні картки до реєстратури амбулаторії, в якій обслуговуєтесь, якнайшвидше!» – зазначається у публікації.
Ірпінські лікарі наголосили, що відсутність у медзакладі амбулаторної карти пацієнта може стати причиною накладення штрафу на сімейного лікаря. 
Читайте також: В районі парку Центрального з’явиться нова амбулаторія
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новости Ірпеня