Ірпінські дзюдоїсти здобули 7 медалей на міжнародному турнірі у Греції (фото, відео)

image
1 Серпня 2022, 17:07
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Вихованці ірпінського спортивного клубу «Дзюдока» здобули три золоті, дві срібні й дві бронзові медалі на міжнародному турнірі з дзюдо, який відбувся у грецькому місті Лутракі. Про це повідомила ITV керівниця клубу Олександра Старкова.

Золото вибороли Микита Харченко, Софія Щур і Марк Бєлоусов, срібло – Дмитро Демчук і Дарія Скобцова, бронзу – Даніїл Глушаєв і Михайло Крисько.

У змаганнях брали участь спортсмени з України, Греції та Кіпру.

У відкритті турніру в Молодіжному спортивно-тренувальному центрі «Sport Camp» брали участь президент Федерації дзюдо Греції, представники Національного олімпійського комітету України, Федерації дзюдо Кіпру, фонду «Майбутнє – дітям» і муніципалітету Лутракі, а також видатні спортсмени.

Турнір став частиною проєкту «Олімпійські мрії 2022», організованого Київським обласним відділенням НОК України за підтримки фонду «Майбутнє – дітям» та мецената Анатолія Бойка. У рамках проєкту юні дзюдоїсти з Приірпіння – загалом майже 100 дітей і підлітків – перебувають у навчально-тренувальному таборі у Греції на 40-денному спортивному зборі, який триватиме до 20 серпня. Перед тим вони протягом трьох місяців тренувалися в Ізраїлі. Своїх підопічних вивезли за кордон тренери СК «Дзюдока» Олександра Старкова та Карен Балаян.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!



Джерело: ITV