Ірпінські добровільні пожежники успішно склали іспит за результатами навчання (фото)

image
3 Грудня 2021, 19:37
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Сьогодні 12 членів ірпінської добровільної пожежної дружини успішно склали підсумковий іспит за результатами навчання, яке вони пройшли на базі 36-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Добровільних вогнеборців привітав Ірпінський міський голова Олександр Маркушин. Він також передав рятувальникам комплект пожежних рукавів.  

«Вітаю дружину добровільних пожежників Ірпеня з успішною здачею підсумкового іспиту! Сьогодні вони складали теоретичну частину, на швидкість одягали спецодяг та розгортали пожежні рукави. У результаті дванадцятеро наших добровільних пожежників отримали спеціальні посвідчення, які дозволяють їм брати участь у гасіннях пожеж та навчатися поруч із фаховими пожежниками на професійних відпрацюваннях», – відзначив мер на своїй фейсбук-сторінці та на телеграм-каналі.

Він зауважив, що «до цього більш як два роки наші добровільні пожежники опановували тонкощі професії рятувальника на базі ірпінської пожежної частини ДПРЧ-36».

«Я щиро дякую усім, хто навчав наших хлопців і дівчат! Вірю, що вже у найближчому майбутньому вони стануть надійними помічниками рятувальників в екстрених ситуаціях. А поки що нехай комплект нових пожежних рукавів, які сьогодні ми вручили нашим пожежникам, допомагає їм у виконанні такої важливої для всіх нас роботи», – додав міський голова.

Фото Олега Гриба

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!



Джерело: ITV