Ірпінська школярка стала призеркою обласного етапу Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика

image
21 Січня 2022, 19:26
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Учениця Ірпінської спеціалізованої загальноосвітньої школи №12 Вікторія Бєлік стала призеркою третього (обласного) етапу Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. Про це повідомило управління освіти і науки Ірпінської міської ради.

«Вітаємо призера (ІІІ місце) конкурсу – ученицю 7 класу Ірпінської СЗОШ №12 Бєлік Вікторію та її вчителя української мови Рубан Світлану», – зазначається на сторінці управління у фейсбуці.

Конкурс, названий іменем канадського підприємця українського походження (уродженця с. Верхнє Синьовидне в Галичині), мецената Петра Яцика, був заснований у 1999 р. З 2007 р. він проводиться на підставі Указу Президента України. Організатори змагання – Міністерство освіти і науки України та Ліга українських меценатів. Участь у конкурсі беруть школярі, студенти, курсанти військових навчальних закладів, закордонні українці.

Нагадаємо, днями вчителька інформатики Ірпінської загальноосвітньої школи №17 Оксана Устименко стала лауреаткою обласного туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2022».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!



Джерело: ITV