Ірпінська поліція отримала нового керівника

image
19 Лютого 2021, 10:54
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Відділ №2 Бучанського районного управління поліції (колишній Ірпінський відділ поліції) очолив підполковник Олександр Малоголовий. Його призначили виконувачем обов’язків начальника підрозділу. Про це повідомили в райуправлінні.

Особовому складу відділу нового керівника представив начальник Головного управління Національної поліції в Київській області Андрій Нєбитов.

У повідомленні зазначається, що під час представлення йшлося, зокрема, про плани щодо ремонту будівлі відділу, осучаснення зали для відвідувачів та про «інші новації».

Нагадаємо, полковник Валерій Євтушенко, який керував ірпінською поліцією рівно рік, тепер очолює правоохоронців Василькова.

Як повідомлялося, після реформування адміністративно-територіального устрою Київщини Ірпінський відділ поліції з новою назвою увійшов до складу новоствореного Бучанського райуправління Головного управління Національної поліції в Київській області. Відтепер відділ відповідає за забезпечення правопорядку на території двох громад – Ірпінської та Гостомельської.  

                                                         
Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!



Джерело: ITV