Ірпінська «Муніципальна варта» відзвітувалася за свою роботу в серпні

image
4 Вересня 2020, 13:28
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Протягом серпня співробітники ірпінської «Муніципальної варти» попередили й зупинили понад 5 тисяч правопорушень. За місяць на гарячу лінію комунального підприємства надійшло 397 звернень від жителів міста. Про це свідчать дані, наведені в аналітичній довідці «Мунварти», опублікованій на її сайті й на сторінці у фейсбуці.

Згідно з довідкою, найбільш поширеними правопорушеннями, на які відреагували в серпні «мунвартівці», було паління в заборонених місцях (2587 випадків) і розпивання спиртного там, де це заборонено законом, а також поява в нетверезому вигляді в громадських місцях (1810 випадків, з них 153 пов’язані з неповнолітніми). Також співробітники підприємства попередили або зупинили 151 спробу порушення громадського порядку, 110 випадків дрібного хуліганства, 181 випадок порушень правил торгівлі, 116 правопорушень у сфері благоустрою (складено 23 адмінпротоколи) і 91 порушення правил утримання собак і котів.

Протягом місяця «Муніципальна варта» провела 164 самостійні та 22 спільні з поліцією патрулювання, прийшла на допомогу 123 потерпілим і хворим та 144 рази допомогла медикам (зокрема, з супроводом 58 осіб, що перебували під дією алкоголю чи наркотичних речовин).

Найбільше дзвінків на гарячу лінію — цього разу 237 — традиційно було пов’язано з перебоями електропостачання. 82 звернення стосувалися безпосередньо сфери компетенції «Муніципальної варти», 39 — КП «Управління благоустрою міста», 19 — КП «УЖКГ «Ірпінь», 12 — ДСНС, 5 — КП «Ірпіньводоканал» та один дзвінок був переадесований теплопостачальникам.

Нагадаємо, в липні ц. р. «Муніципальна варта» попередила й зупинила понад чотири з половиною тисячі правопорушень та прийняла на гарячу лінію 161 звернення.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!



Джерело: ITV