Ірпінська «Муніципальна варта» відзвітувалася за роботу у листопаді

image
6 Грудня 2021, 14:45
Поділитися:

За останній місяць на гарячу лінію комунального підприємства «Муніципальна варта» надійшло 488 звернень від жителів міста. Про це стало відомо з аналітичної довідці «Мунварти», опублікованій офіційній сторінці підприємства.

Згідно з довідкою, найбільш поширеними правопорушеннями, на які відреагували у листопаді муніципали були попередження щодо фактів куріння у заборонених місця (341 випадок) і розпивання спиртного у місцях, де це заборонено законом (168 випадків). Також співробітники підприємства попередили або зупинили 159 правопорушень у сфері благоустрою і 104 порушення правил вигулу собак і котів.
Протягом місяця «Муніципальна варта» надала допомогу 161 громадянам і посадовим особам та здійснила 846 патрулювань.
Найбільше дзвінків на гарячу лінію — цього місяця 236 було пов’язано з перебоями електропостачання. 204 звернення було зареєстровано на гарячій лінії безпосередньо самої «Муніципальної варти», 15 — КП «Управління благоустрою міста», 24 — КП «УЖКГ «Ірпінь», 6 — КП «Ірпіньводоканал».
Раніше ми повідомляли, щоІрпінську міську раду обладнали тривожною кнопкоюекстреного виклику КП «Муніципальна варта».
Нагадаємо, що такі самі “тривожні кнопки” вже встановили в двох лікарнях Ірпеня. 
Крім того, “тривожні кнопки” будуть встановлені на вулицях Ірпеня. Усього в міста і планують розмістити 10 «тривожних кнопок».
У грудні минулого року, ірпінське Управління праці та соціального захисту, по вулиці Дем’яна Попова, також отримало кнопку тривожного виклику групи швидкого реагування.
Віднедавна кнопки SOS встановлено у підприємстві «Ірпіньводоканалу» та у новоствореному парку Матері на Новооскольській.
Підписуйтесь на нас уФейсбук, ІнстаграмтаТелеграм, щоб не пропустити цікавих та актуальних новин Ірпеня та регіону!
Читайте також: Які вулиці Ірпеня залишаться без світла 6-12 грудня (адреси)
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новини Ірпеня – головні і актуальні Ірпіньські
новини сьогодні на 04597.com.ua