Ірпінська «Муніципальна варта» показала, як її співробітники вчаться рукопашного бою (відео, фото)

image
9 Жовтня 2020, 15:53
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Ірпінське комунальне підприємство «Муніципальна варта» опублікувало на своїй сторінці у фейсбуці відео, зняте під час останнього циклу тренувань його співробітників із рукопашного бою.  

«У “Муніципальній варті” на постійній основі проходять практичні зайняття, на яких відпрацьовуються найпоширеніші прийоми, техніки звільнення від захватів, захист від нападника з ножем, застосування спецзасобів тощо. Усі вправи співробітники “Муніципальної варти” виконують під керівництвом досвідчених тренерів. Дякуємо інструктору зі спортивного ножового і паличного бою Євгенію Тєлкову, який провів ряд дуже корисних тренінгів!» — зазначається при цьому на сторінці підприємства.

У «Мунварті» наголошують, що «добра психологічна і фізична підготовка, витривалість і швидкість реакції дуже важливі у роботі інспекторів: вони доволі часто стикаються з проявами агресії, які можуть перерости в напад».

Нагадаємо, протягом вересня ц. р. співробітники ірпінської «Муніципальної варти» провели 132 патрулювання та попередили й зупинили 4146 правопорушень.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!



Джерело: ITV