Ірпінська «Муніципальна варта» ознайомилася з діяльністю столичних колег

image
9 Вересня 2021, 16:30
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Співробітники ірпінської «Муніципальної варти» ознайомилися з діяльністю міських безпекових структур Києва та домовилися з ними про спільне проведення всеукраїнського з’їзду таких організацій. Про це повідомляється на сайті «Мунварти».

«Відбулась робоча зустріч із нашими київськими колегами з комунального підприємства “Муніципальна охорона” та міського громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону “Муніципальна варта”. Ознайомились з особливостями роботи, структурою, режимом роботи. Відвідали збройову кімнату, спостерігали за роботою чергової частини та поцікавились специфікою і особливостями об’єктів нагляду “Муніципальної охорони” – лікарні швидкої медичної допомоги і зон масового відпочинку. Обговорили й плани на майбутнє – крім налагодження співпраці, запланували проведення чергового всеукраїнського з’їзду муніципальних варт для обговорення проблемних питань. Такий захід також допоможе обмінятись досвідом», – зазначається в повідомленні.

Нагадаємо, наприкінці серпня ц. р. співробітники нещодавно створеного в Білогородській територіальній громаді комунального підприємства «Громадський захист» почали переймати досвід в ірпінської «Муніципальної варти». 

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!



Джерело: ITV