Ірпінська «Муніципальна варта» отримала від міської влади нове авто (фото, відео)

image
6 Серпня 2021, 12:01
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Сьогодні Ірпінський міський голова Олександр Маркушин вручив працівникам комунального підприємства «Муніципальна варта» ключі від нового автомобіля «Рено Дастер». Це вже четверта машина в автопарку «Мунварти».

«Цією автівкою користуватиметься друга група швидкого реагування, яка на постійній основі нестиме чергування й цілодобово виїжджатиме на виклики. Раніше чергова група була одна, а друга екстрено формувалася у випадку необхідності. Також нова група надаватиме допомогу  відділу контролю паркування управління безпеки міської ради», – повідомив керівник підприємства Микола Ковальчук.

Нагадаємо, комунальне підприємство «Муніципальна варта» було створене в Ірпені наприкінці 2016 року. На сьогодні в його складі діють декілька функціональних підрозділів: чергова частина, групи швидкого реагування, служба контролю об’єктів комунальної власності, інженерно-технічна служба. Інспектори «Мунварти» цілодобово стежать за збереженням комунального майна, порядком і безпекою в місті, ведуть спостереження за парковими зонами, місцями масового відпочинку, закладами охорони здоров’я, освіти, культури і спорту. Під їхнім контролем — близько 50 гектарів рекреаційних зон, 300 камер відеоспостереження (150 — у закритій міській мережі та 150 камер зовнішних абонентів). У публічних місцях, школах, дитсадках, медичних установах, будинках культури й інших комунальних закладах працюють близько 50 пристроїв екстреного зв’язку з черговою частиною «Муніципальної варти» («кнопок тривожного виклику»).

Фото Олега Гриба


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!



Джерело: ITV