Ірпінська хірургія дає фору столичній

image
1 Лютого 2022, 13:45
Поділитися:

В Ірпінській міській лікарні запроваджено нову малотравматичну методику оперування лапароскопічним методом. В операційні вже закуплено нове обладння, а 85% всієї хірургії виконуються сучасними методами, які використовують в Америці, Японії, Європі — розповів редакції «04597» хірургКрестьянов Микола Юхимович.
«Зараз в хірургії ми маємо хорошу комплектацію операційної, маємо новий апарат лапароскопічний фірми Olympus, лапароскопічну стійку, нову лампу, а також новий операційний стіл, про який ми могли тільки мріяти. Також наша Ірпінська операційна поповнилася апаратами для наркозного забезпечення»,- розповідає хірург. 
Нова лапароскопічна стійка, з якою зараз працюють у стінах Ірпінської хірургії, є японського  виробництва. 

«Ми маємо першокласних фахівців, у яких оперуються пацієнти зі всіх куточків світу, тепер в нас є обладнання, наші можливості розширюються. Раніше такого не було, але зараз керівництво Ірпеня дивиться в сторону медицини позитивно та виділяє кошти. Поки медицина в Україні занепадає, то наша розвивається»,- зауважує хірург. 
Лапароскопічне обладнання зараз забезпечує всю гінекологію і урологію. Аналогічних операцій не проводять у жодній державній лікарні регіону.  
«Зараз добре розвивається урологічний напрямок. Ми успішно провели ТУР резекції, лапароскопічно провели резекцію нирки та видалення нирки. Лапароскопічно у нас виконується вся гінекологія. Для жінок доступна гістероскопія, лапапоскопічно ми видаляємо кісти, поліпи, а також виконуємо пластики. Реабілітація наших пацієнтів проходить швидко та без ускладнень»,- додає хірург. 

Крім того, хірургічне відділення Ірпінської міської лікарні отримало новий комп’ютерний томограф.
Лікарі також сподіваються на утеплення лікарні, ремонт та модернізацію палат вже цього року.
Підписуйтесь на нас уФейсбук, ІнстаграмтаТелеграм, щоб не пропустити цікавих та актуальних новин Ірпеня та регіону!
Читайте також: Ірпінська ЦМЛ отримала ще один генератор кисню і нову автівку
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новини Ірпеня – головні і актуальні Ірпіньські
новини сьогодні на 04597.com.ua