Ірпінська громада передала автобус батальйону ТрО, що захищає Україну на фронті

image
30 Серпня 2023, 10:36
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Вже другий автобус від Ірпінської громади поїхав до українських військових. Цього разу автобус передали на потреби 243 батальйону Територіальної оборони. Про це повідомив Ірпінський міський голова Олександр Маркушин.

«Ми розуміємо, наскільки важлива належна логістика для військової оперативності. Тому вже вдруге ми передаємо пасажирський автобус, що допоможе розв’язати проблему транспортування на марші, навчання та військові бази. Це допоможе їм зосередитися на своєму головному завданні – захисті нашої країни», — зазначає міський голова.

Військові 243 батальйону ТрО захищали Ірпінь від навали російських окупантів. Після звільнення Київщини вони продовжили свою службу у Збройних силах. Зокрема вже декілька разів виконували завдання на Бахмутському напрямку. З останньої ротації повернулися у липні.

Придбати автобус вдалося частково за кошти, що залишились із попереднього збору на автобус. Іншу частину коштів надало ТОВ «Будівельна група «Синергія».

«Ірпінь пишається своїми захисниками та готовий стояти поруч з ними. Дякуємо всім, хто долучився до підтримки цієї важливої ініціативи! » — подякував міський голова.

Нагадаємо, перший автобус від Ірпінської громади передали на початку серпня. Тоді разом із ним на фронт поїхали ще й дві вантажівки із найнеобхіднішим для захисників, які боронять Україну у гарячих точках.



Джерело: ITV