Ірпінська громада готова до нового опалювального сезону, — Олександр Маркушин

image
14 Жовтня 2023, 13:00
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Ірпінський міський голова повідомив про готовність громади до опалювального сезону.За йоо словами, ірпінські комунальники роблять усе можливе, щоб навіть у випадку масованих обстрілів критичної інфраструктури ірпінчани були у теплі та мали доступ до чистої води.

«Цьогорічна підготовка до опалювального сезону в Ірпінській громаді проходить на безпрецедентному рівні. Ми повністю забезпечили засобами альтернативної енергії критичні об’єкти комунальних підприємств «Теплоенергопостач» та «Ірпіньводоканал». Ми підготували мобільні генератори, які за потреби зможуть використовувати й інші наші КП та виділили кошти на закупівлю стратегічного запасу пального. Також КП «Теплоенергопостач» та КП «Управління житлово-комунального господарства «Ірпінь» провели попередні гідравлічні випробування на об’єктах теплопостачання. Триває ремонт покрівель комунальниками з УЖКГ напередодні зими», — зазначив Маркушин.

Нагадаємо, за результатами опитування, проведого ITV, майже половина мешканців Приірпіння мають вдома альтернативне джерело енергії. Так, 30% мешканців Приірпіння мають вдома генератор, а ще 15% — потужну зарядну станцію. Ще 12% респондентів зізналися, що мають бажання придбати генератор чи зарядну станцію. Разом з тим, 43% опитаних не мають вдома альтернативних джерел енергії та обрали варіант відповіді «Мені вистачить звичайного павербанку та свічок».



Джерело: ITV