Ірпінська дитяча школа мистецтв відзначила 49 років творчої діяльності (відео)

Ірпінська дитяча школа мистецтв відзначила 49 років творчої діяльності (відео)
28 Травня 2024, 04:51
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

24 травня Ірпінська дитяча школа мистецтв імені Михайла Вериківського відзначила 49 день народження. З нагоди свята підготували велику святкову програму та зібрали повну залу гостей.

Тетяна, мешканка Ірпеня:

«Сподобалися виступи діток. Вони такі талановиті. Мені дуже сподобалося. Відбули весь концерт! Дякую організаторам».

В арсеналі вихованців школи мистецтв чимало талантів. Вони опановують найрізноманітніші стилі та найскладніші музичні інструменти. Часто підкорюють великі сцени й стають переможцями та призерами всеукраїнських і міжнародних конкурсів.

До дня народження своєї школи учні готувалися понад місяць. Діти кажуть – хотіли подарувати собі та глядачам гарний настрій.

Аріна, вихованка Ірпінської школи мистецтв імені Михайла Вериківського:

«Я особливо не хвилювалася, тому що я знала, що у мене все добре. Але налаштовувала себе фізично й морально, що щось може піти не так».

«Чимось не таким» під час заходу стала повітряна тривога. Але після відбою всі повернулися та продовжили концерт.

Світлана, мешканка Ірпеня:

«Вже українці настільки налаштовані й згуртовані, що це вже не привід, щоб щось полишити і не довести до кінця справу».

Сьогодні в Ірпінській дитячій школі мистецтв навчають різних видів вокалу та гри на фортепіано, саксофоні, віолончелі, бандурі, інших інструментах. Загалом, у школі можна здобути 9 творчих спеціальностей. Зараз їх опановують пів тисячі учнів. Усі вони взяли участь у святковому концерті.

Наталія Дидикіна, директорка Ірпінської дитячої школи мистецтв імені Михайла Вериківського:

«Можна сказати, що повноцінно, 482 учні в нас навчаються й близько 50 учнів підготовчої групи – це наймолодші. Ви бачили, що близько 5 років діти. То можна сказати, близько 500 дітей на сьогоднішньому заході виступало. Ну не всі сольно були. Деякі тільки в групових номерах були, але вони зробили свої перші кроки на такій сцені».



Джерело: ITV