Ірпінець Володимир Каверін успішно виступив на «Голосі країни» (відео)

image
23 Лютого 2021, 16:09
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Відомий поет, композитор і співак Володимир Каверін, який живе в Ірпені, успішно виступив на етапі «сліпих» прослуховувань у телевізійному талант-шоу «Голос країни». 65-річний ірпінчанин став найстаршим учасником цього сезону телепроєкту.

«Не дивіться на свій вік. Я у своєму віці ще не втратив музичних амбіцій та хочу йти далі й далі», – заявив співак перед виступом.

На сцені «Голосу країни» він виконав хіт гурту «The Hardkiss» «Журавлі». На спів Володимира своє крісло розвернув Олег Винник. Дізнавшись історію виконавця, тренери та глядачі аплодували йому стоячи.

Володимир Каверін родом із Донеччини. Був моряком-штурманом, бороздив північні моря на атомному криголамі й риболовецькому траулері, ходив у навколосвітні рейси на танкері.   

«Мене можна назвати справжнім музичним мандрівником – я був моряком, двічі пройшов навколо світу. І всюди зі мною була гітара. Я доносив нашу українську культуру, українські пісні. Майже в усіх країнах на нашій земній кулі це сприймали на ура, тому що були захоплені нашими текстами та українською мелодикою. Але я постійно відчував, що мені чогось не вистачає. Я зрозумів, що це очі, обличчя нашого українського слухача. І ось, нарешті, я вдома. Я маю ще немало творчих планів», – розповів співак.

15 років він прожив із родиною в Нідерладах. Повернувшись в Україну, спершу поселився в Чернівцях, а два роки тому перебрався в Ірпінь. Володимир Каверін – лауреат багатьох пісенних конкурсів і фестивалів – зокрема, Берлінського фестивалю авторської пісні 2005 і 2008 рр., пісенного фестивалю в Нідерландах, Всеукраїнського фестивалю «Мі-Сі-Соль», володар Гран-прі Всеукраїнського фестивалю «Автограф». Член журі багатьох конкурсів авторської пісні. Разом із Віталієм Малишевським виступає в складі дуету «Mist Area». Пише музику як на власну поезію, так і на вірші інших сучасних українських авторів. Крім того, Володимир отримав визнання як прозаїк: він є дипломантом Конкурсу української морської прози ім. Лисянського «Мателот».

«Я щасливий, що такий справжній чоловік, сильний духом, із таким голосом у моїй команді», – сказав після знайомства з Володимиром Каверіним Олег Винник.

Нагадаємо, наприкінці січня етап «сліпих» прослуховувань у телепроєкті «Голос країни» успішно пройшов 22-річий ірпінчанин Володимир Хоменко.



Джерело: ITV