Ірпінчанки не отримали титул “Краса Країни 2019”

image
18 Червня 2019, 17:01
Поділитися:

Минулої п’ятниці в Києві відбувся фінал конкурсу “Краса країни 2019”, у якому брали участь дві ірпінчанки Ірина Карпенко та Олена Самойленко. Вони обидві потрапили у фінал, але, на жаль, не вибороли перемогу.
Переможницею конкурсу “Краса Країни” стала Альона Жагловская, яка представить Україну на міжнародній арені Mrs GLOBE 2019 у Китаї.

Окрім можливості представляти Україну на “Місіс Земна Куля 2019”, переможниця отримує подорож до Європи від Колесница путешествий.
Друге та третє місце зайняли Олена Акимова  з Києва та Марина Старовірець з Черкас, а ось народним вибором по онлайн голосуванню стала Elena Gritsinger з Києва. 

Загалом за перемогу боролися 15 суперфіналісток конкурсу, які готувались до цього дня в декілька етапів: дівчата пройшли 45 денний “МАРАФОН КРАСИ” та організували Благодійний вечір в підтримку програми «Здолаємо рак разом», де були зібрані кошти на закупівлі апаратури у відділення інтенсивної терапії Національного Наукового Центру Радіаційної Медицини.
Пропонуємо вам фотоогляд конкурсу.

Редакція “04597” щиро вболівала за Ірину та Олену з Ірпеня, але, на жаль, їм не вдалося вибороти перемогу в конкурсі. Ти не менш, ми вітаємо ірпінчанок із участю у конкурсі та бажаємо їм подальших яскравих перемог у житті!
У матеріалі використані фотографії зі сторінки “Краса країни” у Фейсбук
Читайте також: Шаховий турнір в Ірпені зібрав більше 100 учасників
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новости Ірпеня