Ірпінчанка у дуже тяжкому стані, її донька просить про допомогу

image
28 Жовтня 2020, 12:50
Поділитися:

Ірпінчанка Олена Пархоменко – яскравий приклад того, як потрібно любити життя! Вона дуже енергійна, життєрадісна людина, завжди готова прийти на допомогу іншим. Довгий час вона навчала дітей в Ірпінській середній школі №3. Її колишні вже дорослі учні завжди згадують свою першу вчительку з вдячністю і теплою.

Сьогодні ця жінка з невичерпною енергією перебуває у вкрай тяжкому стані. Ніщо не віщувало біди, однак 5 жовтня їй довелося зробити термінову операцію в Ірпінському військовому госпіталі (виразка шлунку з тяжкими наслідками).
Після цього у вкрай тяжкому стані Олену перевезли до клініки «Оберіг», де 8 жовтня їй зробили ще одну дороговартісну операцію. На жаль, лікування у нашій країні дуже дороге. І кошти, які мала дочка Олени, та які вдалося зібрати її друзям, вже давно закінчилися.
Зараз Олена Пархоменко перебуває у дуже тяжкому стані і потребує довготривалого дороговартісного лікування в стаціонарі. Її донька Марина – у відчаї та просить кожного з нас про допомогу.

Перерахувати гроші можна на картку Приватбанку: 5363 5426 0260 7906Пархоменко Марина (донька), 5168 7450 13773392Федоренко Ірина (сестра).

Давайте допоможемо Олені повернутися до життя, до рідних та друзів!
Підписуйтесь на нас уФейсбук, Інстаграм, ТелеграмтаYouTube, щоб не пропустити цікавих та актуальних новин Ірпеня та регіону!
Читайте також: Страшний діагноз: у юної ірпінчанки виявили пухлину, потрібна термінова операція
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новости Ірпеня