Ірпінчанка потрапила у топ-50 кращих учителів фізкультури України

image
6 Вересня 2021, 13:03
Поділитися:

В Україні оголосили ТОП-50 найкращих вчителів за версією національної премії Global Teacher Prize Ukraine 2021. Серед них – викладач Ірпінської школи №2 Олена Федорова потрапила в ТОП-50 найкращих учителів фізкультури України за версією національної премії «Global Teacher Prize Ukraine», спортивного руху «JuniorZ» та Міжнародної організації соціальної справедливості «IOSJ Ukraine».
Про це повідомило управління освіти і науки Ірпінської міськради.
«Маємо ще одного номінанта на звання “найкращий вчитель України”! Оголошено ТОП-50 найкращих учителів фізкультури України за версією премії “Global Teacher Prize Ukraine”, “JuniorZ” та “IOSJ Ukraine”! Вітаємо вчителя фізичної культури Ірпінської СЗОШ №2 Федорову Олену Володимирівну, яка увійшла до 50 найкращих учителів фізкультури України», – повідомляєпресслужбаУправління освіти у фейсбук.

За умовами конкурсу, переможець у цій спеціальній номінації отримає грошову винагородк в розмірі 30 000 грн та освітню поїздку в Німеччину.
В управлінні освіти зауважили, що у 2018 році Олена Федорова стала переможницею обласного конкурсу «Інноваційний урок фізичної культури з елементами футболу» .
Підписуйтесь на нас уФейсбук, Інстаграм, ТелеграмтаYouTube, щоб не пропустити цікавих та актуальних новин Ірпеня та регіону!
Читайте також: Подія року: Олег Винник їде в Бучу з безкоштовним концертом
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новини Ірпеня – головні і актуальні Ірпіньські
новини сьогодні на 04597.com.ua