Ірпінчанка Ірина Коляденко знову стала чемпіонкою України з боротьби (відео)

image
23 Серпня 2020, 21:58
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Ірпінчанка Ірина Коляденко сьогодні вдруге перемогла на Чемпіонаті України з вільної боротьби серед жінок до 23-х років. Про це повідомив на своїй сторінці у фейсбуці член виконкому Ірпінської міської ради Антон Головенко.

«Вдало розпочала новий змагальний сезон перемогою на Чемпіонаті України серед жінок до 23-х років ірпінчанка Коляденко Ірина. Майстер спорту міжнародного класу з вільної боротьби стала найсильнішою у ваговій категорії до 62 кг і єдиною представницею Київщини, що виборола золоту нагороду чемпіонату! У фіналі вона перемогла дворазову чемпіонку Європи, неодноразову призерку чемпіонатів світу до 23-х років Прокопевнюк Ілону — одну з основних суперниць за право представляти нашу країну на Олімпіаді в Токіо! Вітаємо Ірину Коляденко та заслуженого тренера України Володимира Яременка», — написав Головенко.

Ірина Коляденко та її тренер Володимир Яременко

Чемпіонат проходив у Львові, у спорткомплексі СКА.

Поєдинок Ірини Коляденко й Ілони Прокопевнюк – 2:01:35

Нагадаємо, золоту медаль на «дорослому» чемпіонаті України Ірина Коляденко вперше здобула в липні минулого року. Раніше вона була чемпіонкою в молодших вікових категоріях.

Торік у вересні Ірина виборола срібну медаль на чемпіонаті світу серед жінок, який відбувся в Казахстані. На початку листопада і в лютому вона стала бронзовою призеркою світової першості серед жінок до 23-х років у Румунії та Чемпіонату Європи в Італії. У 2018 р. ірпінська спортсменка двічі здобувала «бронзу» на чемпіонатах світу – юніорському і серед жінок до 23-х років.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!



Джерело: ITV