Ірпінчанка Ірина Коляденко стала чемпіонкою Європи з вільної боротьби (відео)

image
23 Квітня 2021, 22:36
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Ірпінчанка Ірина Коляденко здобула золоту медаль на чемпіонаті Європи у Варшаві. Сьогодні ввечері у фінальному поєдинку у ваговій категорії до 62 кг вона перемогла потужну угорську борчиню Маріанну Шаштін – чемпіонку світу і Європейських ігор, багаторазову призерку міжнародних першостей та учасницю трьох Олімпіад. Сутичка закінчилася з рахунком 4:1.

«Золота медаль чемпіонату Європи їде в Ірпінь! Від імені усієї громади вітаю нашу спортсменку з черговим високим досягненням. Іро, ти ще раз довела всім, що заслуговуєш представляти нашу країну на Олімпійських іграх в Токіо! Щиро дякую тренеру Володимиру Яременку за професіоналізм і вміння побачити в спортсменах справжній талант! Віримо у вас, вболіваємо і підтримуємо усією Ірпінською громадою!» – написав у фейсбуці міський голова Ірпеня Олександр Маркушин.

Нагадаємо, на шляху до фіналу чемпіонату Європи ірпінська спортсменка здолала Маріану Кердівару-Єшану з Молдови, Вероніку Іванову з Білорусі та росіянку Валерію Коблову.  

Ірина Коляденко – майстер спорту України міжнародного класу, віце-чемпіонка світу, бронзова призерка світових першостей і чемпіонату Європи, кількаразова чемпіонка України, володарка Кубка України. У березні цього року на Європейському ліцензійному турнірі в Будапешті вона здобула ліцензію на участь у цьогорічних літніх Олімпійських іграх у Токіо.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!



Джерело: ITV