Ірпінчанка Ірина Коляденко їде на Олімпіаду в Токіо

image
22 Березня 2021, 09:02
Поділитися:

Ірпінська борчиня Ірина Коляденко на Європейському ліцензійному турнірі в Будапешті завоювала путівку у літню Олімпіаду в Токіо.
Майстер спорту України міжнародного класу, володарка Кубку України, багаторазова призерка всеукраїнських і міжнародних змагань із вільної боротьби Ірина Коляденко 19 березня здобулаа довгоочікувану путівку на Олімпійські змагання з жіночої вільної боротьби у ваговій категорії до 62 кг. 
Феєричним став поєдинок Ірини Коляденкоз призеркою чемпіонату Європи та Індивідуального Кубку світуМаріану Чердіваруз Молдови. Ірпінчанка  достроково поборола суперницю з рахунком 10:0.

Першим спортсменку та її тренера Володимира Яременка привітав очільник Ірпеня Олександр Маркушин. «Браво, Ірино! Ірпінська громада в тобі не сумнівалася! Немає сумніву, що нічого не завадить тобі боротись та перемагати і на самих Олімпійських іграх! А ми й надалі будемо тебе в цьому підтримувати! І, звичайно, окремі вітання і вдячність тренеру Іри –  ірпінчанину, заслуженому тренеру України Володимиру Яременку!»,- зауважив Маркушин.
До слова, літні Олімпійській ігри- 2021 мають відбутися в Токіо вже 23 липня, проте через пандемію COVID-19 змаганння пройдуть без вболівальників. 
Підписуйтесь на нас уФейсбук, Інстаграм, ТелеграмтаYouTube, щоб не пропустити цікавих та актуальних новин Ірпеня та регіону! 
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новости Ірпеня