Ірпінчан запрошують на тренінг з надання першої медичної допомоги

image
29 Жовтня 2019, 12:10
Поділитися:

2 листопада об 11:00 на парковці стадіону Чемпіонвідбудеться майстер-клас з надання першої медичної допомоги. його проведе головний лікар первинної медицини Андій Левківський. 
Про це повідомив Антон Головенко на своїй сторінці у фейсбук.
Статистика з ДТП в нашому регіоні невтішна. Часом з трагічними наслідками. Навіть самий досвідчений водій не застрахований від цього. Більшість з нас були свідками таких подій.

А чи всі ми знаємо як правильно себе вести під час ДТП?
Як ти можеш допомогти? Чи, можливо, краще не втручатись (бувають і такі випадки)? Кому з потерпілих першому надавати допомогу, а хто може дочекатись своєї черги?
Як правильно транспортувати потерпілих? Зупинка кровотечі, серйево-легенева реанімація та різні способи зупинити істерику.

Все це і навіть більше вам розкажуть на тренінгу вже 2 листопада.

Довідка

Головний лікар Андрій Левківський 8 років пропрацював Реаніматолог-Анестезіолог в реанімації. Тому як ніхто знає особливості дій при допомозі в таких обставинах. Також Андрій Євгенійович сам є водієм з немалим стажем і має великий досвід надання допомоги у самих різних життєвих ситуаціях.
Нагадаємо, що нещодавно відома мотоблогерка загинула в страшній аварії на Гостомельському шосе. Її мотоцикл на шматки розкидало по всій трасі.  Після цього містяни просять розширити трасу, бо на дорозі збільшилась смертність під час ДТП. 
Підписуйтесь на нас уФейсбук, ІнстаграмтаТелеграм, щоб не пропустити цікавих та актуальних новин Ірпеня та регіону!
Читайте також: Де “перевзути” автівку в Ірпені: контакти та ціни шиномонтажів
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новости Ірпеня