Ірпінчан запрошують до участі в конкурсі “Диво-Дитина – 2020”

image
24 Грудня 2019, 12:39
Поділитися:

Всеукраїнська  премія  “Диво-дитина” запрошує ірпінчан взяти участь у  конкурсі. Основна мета премії – пошук, відбір, вшанування та нагородження грошовими преміями найталановитіших та найобдарованіших дітей України.

Для участі  необхідно подати наступні документи:

анкету учасника з фото, анкету можна завантажити на нашому сайті, перейшовши за посиланням
копії документів що підтверджують досягнення учасника (грамоти, дипломи, фото, статті з преси, відео/аудіо записи, сертифікати, тощо);
копію свідоцтва про народження.

Звертаємо Вашу увагу, що в анкеті учасника потрібно обов’язково зазначити номінацію в якій хоче взяти участь Ваша дитина. Участь дитини відразу в декількох номінаціях, не допускається. Важливо: заповнюючи анкету учасника не потрібно вписувати в анкету всі досягнення Вашої дитини. Необхідно вказати три/чотири найголовніших. А ось до анкети, у вигляді додатків, можете додати всі досягнення Вашої дитини які Ви вважаєте за потрібне вказати, для більш загальної і повної інформації про дитину.
Документи необхідно відправляти за адресою: Україна, 03186 м. Київ, вул. авіаконструктора Антонова 5-б, офіс 712, ТОВ “ПРЕМІЯ “ДИВО-ДИТИНА”.

Довідка

Започаткувала проведення щорічної Всеукраїнської премії «Диво-дитина» у 2009 році ініціативна група, очолювана Віктором Новіковим. Проведення Премії підтримали Президент України та Кабінет Міністрів України.

Для здобуття Премії «Диво-дитина» запрошуються діти віком від 4-х до 13 років (включно), які мають досягнення або відкриття у науко-технічній сфері, переможці та призери обласних республіканських і міжнародних інтелектуальних ігор, шкільних олімпіад, спортивних або творчих змагань, фестивалів та конкурсів, діти, що зробили героїчний вчинок, а також мають феноменальну інтуїцію та пам’ять, володіють даром передбачення, або чутливістю до енергетики та ін.
Підписуйтесь на нас уФейсбук, ІнстаграмтаТелеграм, щоб не пропустити цікавих та актуальних новин Ірпеня та регіону!
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новости Ірпеня