Ірпінь виділив з бюджету 180 тисяч гривень на закупівлю книг у бібліотеки громади

image
30 Вересня 2021, 14:11
Поділитися:

Ірпінь виділив 180 тисяч гривень на поповнення книжкового фонду бібліотек Ірпінської громади. Такий подарунок влада міста приурочила до Всеукраїнського дня бібліотек, який відзначається сьогодні, 30 вересня.
За словами Ірпінського міського голови Олександра Маркушина, бідьга половина з цієї суми піде на придбання нових книг для сільських бібліотек Михайлівки-Рубежівки та Козинців.
«Якщо полиці центральної міської та дитячої бібліотек Ірпеня ми регулярно поповнюємо сотнями нових книг уже п’ять років поспіль, то над фондом сільських бібліотек треба ще попрацювати. І ми це робимо»,- додав мер.

Водночас він привітав усіх бібліотекарів з професійним святом. «Сьогодні щиро дякую нашим бібліотекарям, керівникам цих закладів та всім працівникам за їхню працю. Бо саме їхня фаховість, привітність, щирі усмішки та любов до своєї роботи змушують читачів раз у раз повертатися до бібліотеки і обирати для себе чергову цікаву книгу»,- підсумував мер.
Підписуйтесь на нас уФейсбук, Інстаграм, ТелеграмтаYouTube, щоб не пропустити цікавих та актуальних новин Ірпеня та регіону! 
Читайте також: 24 АТОвці Ірпеня отримали земельні ділянки
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новини Ірпеня – головні і актуальні Ірпіньські
новини сьогодні на 04597.com.ua