Ірпінь відвідала Парламентська делегація зі Швеції

image
17 Травня 2023, 20:51
Поділитися:

17 травня 2023 г. 20:44

Вчора, 16 травня, до Ірпеня завітала Парламентська делегація зі Швеції. Представники делегації на власні очі побачили наслідки рашистського вторгнення.

Про це KВ стало відомо з публікації Ірпінської міської ради.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Гості зі Швеції оглянули суттєво постраждалий внаслідок бойових дій ЖК “Ірпінські Липки”. Також, делегація застала черговий масований обстріл з боку росії й пообіцяла рекомендувати шведському Уряду і Парламенту посилити озброєння України. За словами представників делегації, більшість Парламенту Швеції безперечно підтримує членство України в Європейському Союзі.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

“Напад цієї ночі, що ми пережили разом із українською столицею – це безперечно важливий для нас унікальний досвід. Швеція і перед цим надавала істотну допомогу Україні у питаннях військових, у питаннях відбудови, але тепер ми маємо певну звістку для Уряду, маємо з чим виступити у Парламенті, розповідаючи про те, які справи в Україні. Ми рекомендуватимемо Уряду і Парламенту нові заходи і засоби для того, щоб посилити озброєння України і допомогу у відбудові. 97% жителів Швеції підтримують Україну і ми впевнені, що ці заходи також будуть підтримані загалом. Швеція з Україною!”, – розповів Голова комітету у закордонних справах Риксдагу, глава делегації (Партія Шведських демократів) Арон Емільссон.

Як раніше писала KВ, Київ отримав від німецьких та польських партнерів ще одне нове найсучасніше пожежне авто. Він призначений і для пінного гасіння пожеж.

Читайте: Київ отримав від іноземних партнерів ще одне найсучасніше пожежне авто

Фото: Ірпінська міська рада

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона