Ірпінь та Майамі стануть містами-побратимами

image
2 Серпня 2022, 11:29
Поділитися:

Сьогодні, 2 серпня, на позачерговій сесії Ірпінської міської ради стало відомо, що Майамі (США) стане одним з міст-побратимів Ірпеня. Про це заявив мер Ірпеня Олександр Маркушин.
«Відповідне рішення про такі наміри ми ухвалили сьогодні на сесії міськради. У Маямі таке ж рішення прийняли наприкінці липня. Попереду в нас – підписання Угоди про побратимство та співпрацю з мером Маямі Френсісом Суаресом»,- заявив очільник Ірпеня.

«Щиро дякую народному депутату України Мар’яну Заблоцькому та голові Інвестиційної ради Ірпеня Володимиру Карплюку за допомогу та сприяння у налагодженні таких важливих для нас міжнародних зв’язків»,- додав Маркушин. 
Нагадаємо, що вже зараз Ірпінь має побратимські угоди з низкою міст світу та України: Мілуокі (США), Борна (Німеччина), Піш (Польща), Алітус (Литва), Алборая (Іспанія), Паневежис (Литва), Мцхета (Грузія), Молодечно (Білорусь), Сміла (Україна), Переяслав (Україна), Коцюбинське (Київщина).
Підписуйтесь на нас уФейсбук, Інстаграм, ТелеграмтаYouTube, щоб не пропустити цікавих та актуальних новин Ірпеня та регіону!
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новини Ірпеня – головні і актуальні Ірпіньські
новини сьогодні на 04597.com.ua