Ірпінь прийматиме шалені велоперегони «Київська сотка»

image
3 Вересня 2020, 17:51
Поділитися:

6 вересня, в неділю, в Києві, Ірпені та Приірпінні пройдуть 7-мі міжнародні масштабні велоперегони «Київська сотка». Маршрути велосипедистів пройдуть через Ірпінь, Бучу, Ворзель, Михайлівку-Рубежівку, Козинці та інші населені пункти. У неділю варто втриматися від поїздок через центральні вулиці Ірпеня через велозаїзд.
Близько 2 тисяч спортсменів-аматорів різного віку долатимуть відстань у 50 та 100 кілометрів.

В Ірпені велосипедисти їхатимуть через мікрорайон Романівка, вулицями Соборною, Достоєвського, Озерною, Личака, Центральною, Садовою та, повернувшись на Соборну, прямуватимуть у Бучу. На зворотньому шляху велосипедисти проїдуть вулицями Собороною, Щасливою, Університетською та дорогою Р30 через Романівку.

Велоперегони проводитимуться в кількох категоріях: для учасників на шосейних і кросових велосипедах, на велосипедах “маунтен-байк” і “гібрид”, на інших велосипедах (тондеми, міські велосипеди, кастомні байки тощо), на фіксах та сінгл-спідах, а також на велосипедах “Україна” або подібних (“Мінськ”, “Десна” тощо). 
Учасники будуть поділені на групи за віком і статтю, досвідчені спортсмени змагатимуться окремо від новачків.

Змагання відбудуться за сприяння мерії столиці та Київської обласної державної адміністрації, а в Ірпені — за підтримки команди “Нові Обличчя”.
У проведенні перегонів допомагатимуть волонтери — ірпінські регбісти, учасники велосипедної секції та представники громадської організації “Фонд регіонального розвитку “Місто для життя”.
Зауважимо, що участь у перегонах платна, детальніше із ціновою політикою можна ознайомитисятут.
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новости Ірпеня