Ірпінь і Коцюбинське укладуть угоду про побратимство

image
8 Квітня 2021, 14:15
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Ірпінь і Коцюбинське укладуть угоду про співробітництво і партнерство. За таке рішення проголосували сьогодні на сесії депутати Ірпінської міської ради.

Підтримати ініціативу Коцюбинської селищної ради щодо встановлення побратимських зв’язків закликав ірпінських депутатів очільник селища Сергій Даніш.

«Ми дуже довгий час були разом, сьогодні ми окремі територіальні громади, в яких є свій напрямок і свій розвиток – і я переконаний, що він буде дуже успішним. Але я думаю, що було б добре нам підписати меморандум про співпрацю і одне одному й далі допомагати», – зазначив селищний голова.

Він подякував керівникам Ірпеня за підтримку й важливі поради, які стають у пригоді коцюбинчанам при створенні окремої територіальної громади. «Коли дзвониш товаришам і тобі підказують – це дуже слушно. І хочу подякувати Ірпінській громаді, ірпінським депутатам – тим, які останнім часом дуже плідно працювали і над розбудовою нашого селища. Зараз ми постараємо це все продовжити», – сказав Сергій Даніш.

«Раніше Коцюбинське входило в Ірпінську громаду, зараз це окремі громади, і ми підписуємо угоду про побратимство з нашим сусіднім – я маю надію – майбутнім містом», – відзначив після голосування міський голова Ірпеня Олександр Маркушин.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!



Джерело: ITV