Ірпінь готовий до опалювального сезону – Маркушин

image
12 Жовтня 2020, 11:46
Поділитися:

Ставло відомо, що Ірпінь вже готовий до запуску опалювального сезону. Проте, поки прогноз погоди ще не передбачає різкого зниження температури, тепло у домівки подаватимуть за зверненням.
Про це повідомив перший заступник міського голови Ірпеня Олександр Маркушин.
За його словами, місто до холодів почалои готувати ще з з весни. “Цього року наше комунальне підприємство «Теплоенергопостач» відкрило в Ірпені ще чотири нових мінікотельні, замінило застарілі котли у котельні на вулиці Спартака, було замінено майже кілометр старої теплотраси. І тут хочу зазначити, що за останні п’ять років в Ірпені оновлено понад 10 км тепломережі та суттєво модернізовано майже всі котельні”,- додає Маркушин.

Крім того, він запевнив ірпінчан, що тепло в домівках буде тоді, коли середньодобова температура протягом трьох днів становитиме менше 8 градусів при першому різкому похолоданні.
Офіційно опалювальний сезон в Україні стартує 15 жовтня, але цього року через теплу осінь він буде трохи відтермінований.
Підписуйтесь на нас уФейсбук, Інстаграм, ТелеграмтаYouTube, щоб не пропустити цікавих та актуальних новин Ірпеня та регіону!
Читайте також: І знову затори: на виїзді з Гостомеля Варшавку перекриють на ремонт
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новости Ірпеня