Irpin City: маленьке місто у великому

image
8 Жовтня 2019, 20:14
Поділитися:

Ірпінь – максимально комфортне місто із розвиненою інфраструктурою та захоплюючою природою. Один крок і ти вже в Києві, двічі вдихнув на повні груди та набрався натхнення і мотивації для продуктивного дня. Не дарма в Ірпені надихалися такі письменники як Булгаков М.О., Кочур Г.П., Підмогильний В.П., Стельмах М.П., Рильський М.Т. Ірпінь – це повноцінне естетичне задоволення. Всі хто хоч раз тут побували – закохуються. І здається, що це назавжди.
На шпальтах всіх газет чи інтернет виданнях, які пишуть про Ірпінь є фраза: «Ірпінь – місто парків». І мені образливо. Образливо, що мало де пишуть про наше серце – Центральну площу. Чого тільки варті кольорові фонтани, а пам’ятник молодому Шевченку, а безліч кав’ярень і торговельний центр? Комфорт понад усе. Так, так, мало бути просто красивим, потрібно бути зручним у всіх аспектах. Наше місто точно займає позначку вище середнього.
ТЦ Irpin City розташований привабливо як для жителів так і для туристів. Його неможливо не помітити. Центр Ірпеня, поряд з міською радою, а якщо ще точніше, то вулиця Центральна, 29.  Торговий центр складається із 2 поверхів, ви можете увійти в нього 3-ма способами: з Центральної вулиці, із сторони міської ради та із сторони алеї з червоними ліхтарями.
Ваш персональний гід у вигляді мене проведе екскурсію «міні Ірпенем», ви ж не проти? Це буде корисно, обіцяю. Подих вітру і ми вже стоїмо біля входу у торговий центр із сторони міської ради. Одразу привітно зустрічають термінал IBox і укрсидбанківський банкомат «Euronet».  Ще один крок і перед вами відкриваються наступні двері, котрі відкриють всі фішки і таємниці. Впевнено крокуючи по ТЦ ми можемо не побачити якийсь брендовий магазин, але не помітити острівок неможливо, адже він стоїть на вашому шляху. Площа складає 5-10 квадратних метрів, а пропонують вони вашій увазі сумки, годинники, аксесуари. В 3-х острівках ви маєте змогу обрати для себе будь-який товар за доступною ціновою політикою та індивідуальним смаком моди.
Одразу з правої сторони нас зустрічає «АЛЛО», в якому представлено великий вибір електронної техніки та аксесуарів до неї, також ви можете ознайомитися із новинками та протестувати їх. По ліву сторону ви будите мати змогу купити в «Master Zoo» не тільки корм для свого домашнього улюбленця, але й іграшки. У шоу-румах «Fashion» і «Mida» ви можете придбати взуття для всієї родини. «Mirella», «Moda» і «Tansy» гостинно зустрінуть у світі красивого жіночого та чоловічого одягу. Допоможе кожній жінці відчувати себе впевнено та привабливо магазин жіночої білизни «Фея». В «Індустрії краси» вам точно приглянеться професійна косметика по звабливій ціні. «Космо», «Ельфа»  та «Аптека Космо» ви знайдете всю продукцію першої необхідності для дому, краси, здоров’я на смак і колір, а в аптеці матимете змогу придбати всі потрібні препарати, хворими точно не залишитеся. «Творча Майстерня» – це рай для творчих натур. Тут ви знайдете все що вам потрібно і навіть не потрібно, але в той момент потрібно. Так, трохи не логічно, але логіка втрачає свій сенс коли випиваєш чашу творчого нектару у вигляді такого бутіка. «Sport city» відкриває двері для всіх чемпіонів та майбутніх чемпіонів і зробить все що в його силах аби ви ставали кращими, найкращими. В «Tusso Barselona»  не можливо зайти без здивування, така велика кількість красивим аксесуарів не може залишитися без уваги так точно.
Стомилися трохи? «Зараз би кави…», – подумали ви. Запросто!Кав’ярня  «Amore coffee» організує вам не тільки смачну каву і чай, а й смаколики в додачу, приємного апетиту. Вам закортіло щось купити у крамниці і у вас тільки іноземна валюта, але, на жаль, за законодавством України магазини не можуть нею вас розрахувати? Без паніки, навпроти кав’ярні є «Обмін валют», ви врятовані. Супермаркет «Фора» займає не малу частину всього ТЦ. Тут ви можете скуштувати свіжу випічку з власної пекарні, смачну піцу,ароматну каву та інші товари. До речі, якщо вам сильно подобаються милі та круті листівочки, то «Фора» пропонує їх вам у величезній кількості. Що за торговий центр без ювелірних виробів? І в нашому є «Столична ювелірна фабрика», де ви можете придбати вподобані прикраси .
На ескалаторі ми помало, але впевнено виїжджаємо на 2 поверх. Біля нього ще є сходи, а на сходах встановлений пандус, які полегшують підйом з дитячими колясками та інвалідними. Так як дитячий блог зараз найпопулярніший так і дитячі кімнати і ресторани з дитячим меню. Тому «Вернісаж» приємно вразить вас цінами та смачними стравами як вас так і вашу дитину. Загальний зал ресторану вразить виглядом з вікна, адже з нього можна побачити Центральну площу та метушню міста. Ще є окремо дитячий зал з кольоровими столами та стільцями, які точно зацікавлять дітей. Другий поверх присвячений наймолодшому поколінню повністю. « Fashion kids», « Yasan», «Angel OK» точно знають який одяг та аксесуари потрібні вашій дитині. Рай для дітей розважальний центр «Розважайка», в якому ваша дитина зможе поганяти по лабіринту, пострибати на батуті, поз’їжджати з гірки та багато інших розважальних ігор. У будні дні вартість дитячого центру для однієї особи 30 хвилин – 30 гривень і по наростаючій 2 години  – 80 гривень, а у вихідні 30 хв – 35 грн, а 2 год – 100 грн. Головне, що все обладнано абсолютно безпечно для ваших дітей, все облицьовано паралоном. А ви можете в цей час пити каву і читати улюблену книгу збоку на лавці, та не хвилюватися про те, що ваше дитя може впасти, побитися.
В ХХІ столітті цінується універсальність. В ТЦ « Irpin City» ви маєте змогу і смачно поїсти, і випити смачну каву, і купити продуктів додому аби порадувати сім’ю чимось смачненьким, і придбати трендовий одяг за оптимальною ціною, і відпочити з сім’єю, розважити дитину і багато іншого вище описаного. А загалом, краще один раз побачити ніж 100 разів почути. Якщо маєте змогу, час і бажання, то обов’язково завітайте, вам сподобається. Маленьке місто поселилося у Великому.
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новости Ірпеня