ІНВЕСТИЦІЙНА ГРУПА «MOLODIST» ВІДЗВІТУВАЛА ПРО ХІД БУДІВНИЦТВА ЖК «IRPIN CITY»

image
22 Січня 2022, 13:20
Поділитися:

У житловому комплексі Irpin City, що будується в місті Ірпінь, активно продовжуються роботи. Зокрема, вже зведені монолітні каркаси перших двох поверхів секції №5 та залиття третього поверху секції №6.

Триває цегляна кладка та внутрішні роботи третього будинку та здійснюється підготовка ділянок до спорудження наступних будинків житлового кварталу та невпинно завозяться  матеріали.

Житловий комплекс Irpin City – це багатофункціональний проєкт інвестиційної групи «MOLODIST», який передбачає будівництво 6 будинків комфорткласу за концепцією «місто в місті», об’єднаних великим внутрішнім простором і власною інфраструктурою. Він розташований на в’їзді міста Ірпінь повулиці Університецька – в оточенні лісу та віковічних сосен.

У Іrpin City запроектовані торговельно-офісний центр, дитячі ігрові зони та спортивні майданчики. Перші поверхи будинків відведені під торговельні об’єкти та сервіси. Внутрішня територія двору буде закрита від авто та сторонніх, а за безпеку відповідатиме професійна служба охорони та система відеоспостереження в режимі 24/7.

Актуальні акції, новини будівництва та переваги житлових комплексів ви можете дізнатися на нашій сторінці Instagram за посиланням.

Інвестиційна група «Молодість» –  компанія, яка поєднує в собі багаторічний досвід будівництва, досконалі архітектурні  рішення  та  унікальні технології проектування  і створення нерухомості. 

Наразі компанія споруджує житлові комплекси Ірпеня та Київщини: ЖК “Молодість”, ЖК “Олімп”, ЖК “Фаворит Premium”, ЖК “IRPIN City”, ЖК “Chekhov Park”, ЖК “Атмосфера”, а також реалізувала найкращі  інфраструктурні об’єкти та пам’ятки культури в мальовничому Ірпені.