ІНВЕСТИЦІЙНА ГРУПА “MOLODIST” ВІДЗВІТУВАЛА ПРО ХІД БУДІВНИЦТВА ЖК “ФАВОРИТ PREMIUM”   

image
31 Січня 2022, 09:07
Поділитися:

В передмісті Києва на будівельному майданчику житлового комплексу «ФАВОРИТ PREMIUM», що зводиться інвестиційною групою «MOLODIST»  у місті Ірпінь активно продовжуються роботи. В секції 1.1 будівельники продовжують роботу над залиттям армопоясу 4 поверху, в секції 1.2 розпочали будівництво 9-го поверху, в секції 1.3 здійснюють перекриття 9-го поверху та невпинно завозяться  матеріали: цегла, плити перекриття, балконні плити, перемички, ФБС, підсипкатощо

Житловий комплекс «Фаворит Premium» розташувався в центрі м. Ірпінь, що знаходиться зовсім поруч з Києвом. До ст. м. Академмістечко можна дістатися за лічені хвилини на власному автомобілі, або ж громадським транспортом, який курсує кожні 5 хвилин. Зручна локація комплексу в центрі міста дозволяє дістатися у будь-яку точку міста за короткі проміжки часу. 

В пішій доступності торгово-розважальний центр з кінотеатром, безліч магазинів, кав’ярень, стадіон, дитяча та доросла поліклініка. Поряд з домівкою розміщені школа, центри дитячого розвитку та дитячий садочок. Територія комплексу є закритою від сторонніх відвідувачів та машин і перебуває під цілодобовою охороною та відеонаглядом.

Актуальні акції, новини будівництва та переваги житлових комплексів ви можете дізнатися на нашій сторінці Instagram за посиланням.

Інвестиційна група «MOLODIST» –  компанія, яка поєднує в собі багаторічний досвід будівництва, досконалі архітектурні  рішення  та  унікальні технології проектування  і створення нерухомості. 

Наразі компанія споруджує житлові комплекси Ірпеня та Київщини: ЖК “Молодість”, ЖК “Олімп”, ЖК “Фаворит Premium”, ЖК “IRPIN City”, ЖК “Chekhov Park”, ЖК “Атмосфера”, а також реалізувала найкращі  інфраструктурні об’єкти та пам’ятки культури в мальовничому Ірпені.