Інвесторам ЖК «Сімейний» вручать ключі від квартир

image
30 Травня 2024, 15:46
Поділитися:

8 червня відбудеться урочисте вручення ключів інвесторам житлового комплексу «Сімейний», що розташований в селищі Димер, Вишгородського району. Житловий комплекс було споруджено у партнерстві лідером будівельного ринку Київщини Товариством «ВІДВАЖНИХ».

«Забудовник повністю виконав свої зобов’язання перед інвесторами, попри складні реалії сьогодення. «Сімейний» є житловим комплексом закритого типу, споруджений з дотриманням європейських стандартів якості та застосуванням високотехнологічних методів будівництва. ЖК має власний великий дитячий майданчик, зону для відпочинку з мангалами та столиками, зручний паркінг та благоустрій території», – повідомив засновник товариства ВІДВАЖНИХ Володимир Співак.

Товариство “ВІДВАЖНИХ” – група будівельних компаній, які з 2010 року успішно збудували 20 житлових комплексів, в яких проживає понад 10 тисяч мешканців. До значущих проєктів компанії у сфері нерухомості входять: ЖК «Новатор», «Варшавський Двір», «Rich Town Буча», «Буча Квартал», «Центральний Буча», «Парковий», «Лісова Буча», «Полтавський» та інші.

У 2021 році товариство на 9 місяців раніше запланованого терміну вдало здали в експлуатацію житловий комплекс «CENTRAL HOUSE» та на 11 місяців раніше вручили ключі інвесторам від квартир у «Novator Irpin». 2022 року компанія вручила ключі від ЖК «Burgundia», що також розташований в Ірпені.

Наразі, Товариство «ВІДВАЖНИХ» активно будує житловий комплекс бізнес-класу «RIVER PORT» на березі Озера Мистецтв в Ірпені, продовжуючи місію створення комфортного життя.