Інвесторам броварських комплексів девелопера Alliance Novobud стала доступна програма лояльності для новоселів від мережі “Епіцентр”

image
13 Жовтня 2022, 13:59
Поділитися:

13 жовтня 2022 г. 13:46

Девелопер Alliance Novobud розпочала співпрацю з мережею “Епіцентр” за програмою лояльності “Вигода новосел”. Відтепер жителі та інвестори броварських проєктів Alliance Novobud зможуть купувати в броварському магазині “Епіцентр” товари за вигідними цінами і з безкоштовною доставкою.

Про це, як передає KВ, йдеться у повідомленні пресслужби Alliance Novobud.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Alliance Novobud активно розвиває партнерську мережу, аби надавати клієнтам ще більше вигод та можливостей. На початку жовтня девелопер оголосив про початок співпраці з національною мережею торговельних центрів “Епіцентр” за програмою лояльності “Вигода новосел””, — йдеться у повідомленні.

Також додається, що за умовами співпраці покупці, інвестори та мешканці броварських житлових проєктів мають можливість отримати картку лояльності “Новосел” та протягом двох років користуватися її перевагами:

Кешбек 5% за усі покупки (крім товару за акційними цінами та товарів зі знижкою, наданою вручну);

Кешбек 7% за умови досягнення товарообороту за карткою на 50 000 грн/рік;

Безкоштовна доставка Броварами (діє на покупки від 6 000 грн, до 1,5 тонни, до 3 м й до 10 м3).

Дія картки розповсюджується на придбання товарів у магазині “Епіцентр” за адресою: м. Бровари, вул. Київська, 253.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Новим покупцям квартир у житлових проєктах Krona Park II, Madison Gardens та “Лавандовий” картка буде видаватися під час укладання угоди.

Мешканці введених в експлуатацію будинків можуть отримати свою картку у відділі продажу: м. Бровари, вул. В. Чорновола, 8A, тел. +38 (044) 344-08-23. Для підтвердження проживання у житлових комплексах Alliance Novobud потрібно надати документ про право власності.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Активація картки лояльності “Новосел” відбувається у магазині “Епіцентр”.

Справка KВ: у Києві девелопер Alliance Novobud представлений двома проєктами, які перебувають на стадії реалізації, — клубний будинок на Подолі Illinsky House та житловий комплекс бізнес-класу в серці столиці — Montreal House.

З 2010 року Alliance Novobud займається розвитком та осучасненням міста-супутника столиці — Бровари. Починаючи з 2010 року, звели, здали в експлуатацію та заселили 12 будинків житлового комплексу “Лісовий квартал”, 4 будинки житлового комплексу “Зелений квартал”, 2 будинки житлового комплексу KRONA PARK, 4 будинки житлового комплексу KRONA PARK ІІ та 1 будинок житлового комплексу Madison Gardens. В процесі будівництва 9 будинків житлового комплексу KRONA PARK II та 3 будинки житлового комплексу Madison Gardens.

Кілька років тому Alliance Novobud стартував з новим проєктом — заміським житловим комплексом клубного формату “Лавандовий”.

За понад 18 років роботи Alliance Novobud:

Введено в експлуатацію понад 500 тис. м2 житла;

На етапі будівництва понад 450 тис. м2;

Плануємо здати до кінця року ще 110 тис. м2;

В проєктному портфелі 540 тис. м2;

Понад 10 тис. щасливих родин живуть у наших будинках.

Читайте: Девелопер Alliance Novobud представив новий логотип та оновлений сайт

Фото: пресслужба

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона