Інтернет-провайдер «Бест» самовільно приєднує до своєї мережі абонентів іншої компанії

image
13 Травня 2022, 12:43
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

У будинках житлового комплексу «Грін Ярд» на вул. Білокур в Ірпені співробітники інтернет-провайдера «Бест» самовільно приєднали до своєї мережі низку абонентів компанії «Домінет», пошкодивши при цьому кабелі. Про це повідомляє телеграм-канал «Домінету».

«Після відновлення сервісу в цих будинках ми зіткнулись з дуже неприємною ситуацією. Компанія “Бест”, яка раніше від нас закінчила відновлювальні роботи в цьому комплексі, ходила по квартирах та пропонувала переключитись до них. Були люди, які дали згоду, а були ті, що відмовились. Ми не були проти такого підходу “Беста” до роботи. Але є велике АЛЕ! До нас звернувся абонент, який не бажав переходу до конкурентів та чекав нас. У результаті відновлення підключення будинку до сервісу інтернет у нього не запрацював. Після діагностики ми побачили таку картину: “Бест” просто повідкушував кабелі наших діючих абонентів і попереключав до себе… Нашкодили. Нам потрібно тепер гаяти час на відновлення, а не займатись іншими будинками, які нас також чекають :(», – розповіли в «Домінеті».

«І ще помітили, що ті абоненти, які були підключені в наші гігабітні порти, стали 100-мегабітними. “Бест” повирізав по декалька жил, щоб поперепідключати на себе нові квартири», – наголошується в повідомленні.

У компанії зазначили, що йдеться про будинки по вул. Білокур, 2-Г, 2-Г/1, 7-А, 7-Б, 8-А, 8-Б, 8-В та 8-Г.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що працює в Ірпені? (медзаклади, магазини, послуги тощо)



Джерело: ITV