Інтернет-магазин «Топотушка» в Броварах: дитяче взуття, іграшки та картини по номерам

image
30 Червня 2020, 16:48
Поділитися:

У кожної мами завжди є список того, що потрібно придбати для дитини, однак аби купити все це, часом потрібно об’їздити ледь не все місто, а часу катастрофічно не вистачає. В таких випадках справжнім порятунком стане інтернет-магазин «Топотушка» в Броварах.

Тут ви знайдете безліч корисних речей, які стануть у нагоді будь-якій сім’ї з маленькою дитиною. Помірні ціни та широкий асортимент товарів зроблять цей сервіс вашим улюбленим місцем для шопінгу!

У нас можна придбати:

дитяче взуттядоросле взуттякартини по номераміграшки

Талант до малювання даний від природи не всім, але з картинами для розпису по номерам абсолютно кожен може відчути себе художником! Розпис картин по номерам – це надзвичайно захопливе заняття, під час якого можна відпочити, зарядитися енергією і створити чудове доповнення до інтер’єру своєї домівки чи подарунок близькій людині.

В набір входить все необхідне для створення готової картини:

полотно натягнуте на дерев’яний підрамник з пронумерованою схемою зображенняпалітра пронумерованих акрілових фарбтри художні пензлики різної товщиниспецифікація

З асортиментом ви можете ознайомитися на нашому сайті.

Відпочиньте від буденних справ і створіть свій власний шедевр з картинами по номерам! Це заняття стане вашим улюбленим хоббі!

Телефон: (097) 640 85 39.

Instagram

Facebook

Джерело: Новости Броварів