Інтернет магазин дитячих іграшок

Інтернет магазин дитячих іграшок
14 Лютого 2024, 15:12
Поділитися:

Розвиток дитини дошкільного і навіть середнього шкільного віку неможливий без гри.  Саме ігри  для дітей дошкільного віку є основним видом діяльності і це забезпечує розвиток духовних та фізичних сил дитини. Створені дитиною ігрові ситуації розвивають її увагу, пам’ять, уяву, спритність. З іншого боку, розвиваючі ігри – це своєрідний спосіб засвоєння життєвого досвіду, закріплення навичок, реалізація і поглиблення засвоєних знань та вмінь. Граючи, діти відкривають всі сторони навколишнього світу (вивчають кольори, властивості різноманітних предметів, ознайомлюються з тваринами, пізнають людські стосунки). Тому найкращим другом дитинства є іграшки. У кожного хлопчика чи дівчинки їх повинно бути вдосталь, і саме  батьки повинні потурбуватися про  своїх дітей і заздалегідь придбати їх.

Пропонуємо заглянути в  онлайн магазин дитячих іграшок та товарів.

Чому саме сюди?

Дитячий магазин онлайн: переваги

Вони очевидні. Адже ніде ви не знайдете такого великого різноманіття дитячих товарів. Всі вони розподілені за віком та статтю: іграшки для хлопчиків і дівчат. Вся продукція  безпечна, пройшла сертифікацію.  Виробництво товарів і аксесуарів здійснюється відомими виробниками дитячих іграшок.  Група Lego, Барбі, Dragon Ball, Фішер-Прайс.

Для малюків можна придбати:

  • брязкальця, кубики, пірамідки з безпечного пластику;
  • музичні інструменти, молотки – стукавки;
  • сортери;
  • безпечні м’які іграшки.

Такі іграшки для малюків дуже добре розвивають дрібну моторику рук,  логіку, слух.

Для  більш старших дітей (4, 5, 6 років) магазин пропонує:

  • набори для різноманітної творчості – музичні інструменти, ліплення, рукоділля, аплікація, створення прикрас з бісеру, вітражів, фресок;
  • настільні ігри і конструктори лего;
  • інтерактивні фігурки, пазли;
  • ляльки, меблі, одяг, посуд, дитячий транспорт.

Набори для творчості формують творчі навички і  збагачують фантазію, а настільні ігри – посидючість, увагу, а STEM-набори розвивають логіку. Бажано, щоб процес ігрової діяльності супроводжувався взаємодією із дорослими – батьком, мамою, старшою сестричкою, братиком. Така взаємодія розвиває комунікативні навички і довірчі стосунки у сім’ї.

У магазині передбачений великий вибір іграшок і ігор для малюків, дітей молодшого і середнього шкільного віку. Але при виборі потрібно враховувати, що у 7 – річного школяра  ще дитяча психологія: хлопчиків зазвичай цікавлять машинки, а дівчаток – ляльки, каталки.

Абсолютним фаворитом 14-річних підлітків є радіокеровані моделі техніки, конструктори із електроприводом, програмовані роботи, настільний футбол або хокей. Не обійтись у такому віці без смартфона чи планшета, але не потрібно забувати, що діти повинні розвиватися фізично. Тому постійними супутниками дитини протягом усього шкільного життя повинні бути  рухливі ігри. Магазин недорого пропонує м’ячі, скакалки, спортивні снаряди, надувні матраци для літнього відпочинку.

До цього всього магазин працює 24 години на добу і будь-який товар можна замовити у зручний час. А це неабияка перевага для завжди зайнятих батьків.