“Інтергал-Буд” прозвітувала про хід будівництва на своїх об’єктах

image
18 Липня 2023, 18:58
Поділитися:

18 липня 2023 г. 18:44

Будівельна компанія “Інтергал-Буд” відзвітувала про хід будівництва своїх столичних проектів. Станом на липень будівництво ведеться у 7 житлових комплексах.

Про цеKВ стало відомо з публікації на сайті компанії.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Так, будівництво ведеться у ЖК “Сирецькі Сади”, ЖК “Теремки”, ЖК “Нивки-Парк”, ЖК “Паркові озера”, ЖК CITY HUB, ЖК “Голосіївський”, ЖК “Причал 8”.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

ЖК “Сирецькі Сади” знаходиться по вул. Івана Виговського (Маршала Гречка), 18Г. Житловий квартал має власні фруктові сади, інфраструктуру та закриту територію.У будинку №6 виконано влаштування каркасу вхідних груп. Продовжується влаштування фасадів (75%). Здійснюються роботи з влаштування стін та перегородок з цегли, влаштування покрівлі, монтаж віконних конструкцій та інші роботи. Майже завершено монтаж та пусконалагодження ліфтів.

У ДОП завершується влаштування монолітного каркасу, влаштування покрівлі та монтаж віконних конструкцій. Відбувається влаштування стін та перегородок з цегли (35%), влаштування фасадів (60%), здійснюється прокладання інженерних мереж. Розпочато роботи з благоустрою з чистовою обробкою вхідних груп та огородження. Також, відновлюється будівництво у будинку №9.

У ЖК “Нивки-Парк” за адресою просп. Перемоги, 67 також триває будівництво. Це комплекс сімейного типу поруч з парком та станцією метро “Нивки”. Він буде складатись з 12 будинків поверховістю від 12 до 16 поверхів.

Станом на початок липня у 9 будинку влаштовано гідроізоляцію цокольної підземної частини на 35%. Пристрій монолітного каркасу – 93%. Заставні слаботочні системи та електрики готові на 93%. Влаштування зовнішніх стін та перегородок з цегли на 88%, а внутрішніх на 53%. Монтаж металопластикових вікон та дверей готовий на 5%.

У 10 будинку тривають такі роботи:влаштування гідроізоляції цокольної підземної частини – 49%. Влаштування вхідних груп – 11%. Влаштування зовнішніх стін та перегородок з цегли повністю готове, внутрішніх – на 95%. Влаштування покрівлі – 57%. Монтаж металопластикових вікон та дверей – 95%. Облаштування фасадів – 30%. Сантехнічні роботи (квартири, МЗК, підвал) – 69%, електромонтажні роботи – 36%. Стяжка МЗК та квартир – 36%.Штукатурка стін МЗК та квартир – 62%. Інженерні мережі (внутрішньомайданні) – 5%.

В 11 будинку також зроблена значна частина робіт: влаштування гідроізоляції цокольної підземної частини – 80%. Зворотне засипання – 49%. Заставні слаботочні системи та електрики – 100%. Влаштування вхідних груп – 92%. Облаштування фасадів – 90%. Монтаж персонального теплового пункту – 95%.Сантехнічні роботи (квартири, МЗК, підвал) – 98%. Монтаж інженерних мереж у квартирах із чистовою обробкою – 92%. Вентиляція та димовидалення, система протипожежного захисту – 90%. Автоматизація інженерного обладнання – 65%.Чорнова та чистова обробка (технічні приміщення) підвалів – 99%.Монтаж та пусконалагоджувальні роботи ліфтів – 97%. Чисте оздоблення МОЗ – 99%.Чисте оздоблення вхідних груп з монтажем огорож та навісів – 47%.Інженерні мережі (внутрішньомайданні) – 85%.Монтаж диспетчеризації лічильників холодної, гарячої води та опалення – 53%.

Також, ведуться роботи на паркінгу 9-11 будинків, а саме: пристрій котловану готовий на 90% .Влаштування фундаменту – 85%. Влаштування монолітного каркасу – 80%. Влаштування гідроізоляції паркінгу – 45%. Зворотне засипання – 12%. Влаштування стін та перегородок з цегли (внутрішня) – 14%. Влаштування покрівлі (горизонтальна гідроізоляція) – 33%. Електромонтажні роботи – 8%.

ЖК “Паркові Озера” по вул. Воскресенська, 2а також розбудовується . Нові “Паркові Озера” розташовані поряд із парком “Перемога”. У рамках проекту збудують чотири житлові будинки, розташовані на стилобаті. Секції №1 та №4 матимуть 24 поверхи, секція №2 – 17 поверхів, секція №3 – 25 поверхів.

У секції №1 покрівельні роботи виконані 80%. Штукатурні роботи – 23 поверх. Стяжка підлоги – 15-18 поверх. Встановлення вікон – 95%. Монтаж ліфтового обладнання – 98%. Облаштування фасадів – 90%. Встановлення вхідних дверей – 10-18 поверх.

У секції №2 покрівельні роботи готові на 90%. Облаштування фасадів – 90%. Зведення стінок – 100%. Вікна встановлені повністю. Монтаж ліфтів – 95%. Штукатурні роботи – 9-14 поверх. Стяжка підлоги – 3-7 поверх.

У секції №3 повністю влаштовано монолітний каркас, а цегляна кладка стін зроблена на 5-11 поверсі.

У секції №4 повністю зведено стіни і вмонтовані вікна.

ЖК CITY HUB по вул. Кудряшова, 8-10 – проект класу бізнес складається з двох будинків заввишки 20 та 21 поверх. Особливістю архітектурного рішення є стилобат, що об’єднує 2 будівлі та приховує під собою великий автопаркінг на 305 машиномісць.

У будинку №1 повністю влаштовано гідроізоляцію цокольної підземної частини – 100%. Влаштування покрівлі готове на 91%.Монтаж металопластикових вікон та дверей – 96,5%. Облаштування фасадів – 65%. Монтаж електрощитової – 30%. Сантехнічні роботи ВК, О, ТМ (квартири, МЗК, підвал) – 74%. Електромонтажні роботи (квартири, МЗК, підвал) – 87,3%. Вентиляція та димовидалення – 65%. Система протипожежного захисту СПС.СО, БЗ, ДСПЗ, СЗП – 52,50%. Двері металеві МЗК, квартир та інженерних ніш – 89,5%. Монтаж та пусконалагоджувальні роботи ліфтів – 95%. Чисте оздоблення МЗК – 74,5%.

У паркінгу влаштовано котлован на 88,5%. Повністю влаштовано фундамент підпірної стіни. Сама підпірна стіна готова на 53%.

Як раніше писала KВ, за підтримки держпрограми “єОселя” в інвесторів з’явилася можливість обрати свою квартиру з-поміж п’яти проєктів компанії “Інтергал-Буд”. Будівельна компанія також підготувала путівник дій щодо одержання пільгової іпотеки під 3% річних.

Читайте: “Інтергал-Буд” приєднався до державної програми “єОселя”

Фото: Інтергал-буд

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона