“Інтергал-Буд” одержав подяку від Конфедерації будівельників України

image
15 Серпня 2023, 13:02
Поділитися:

15 серпня 2023 г. 13:02

Напередодні Дня будівельника, Конфедерація будівельників України високо оцінила зусилля представників будівельної галузі, які продовжують розвивати галузь в умовах війни. Зокрема, подяку одержала і компанія “Інтергал-Буд” за тверду позицію та значний внесок у відбудову країни.

Про це KВ дізналася з повідомлення пресслужби компанії.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Напередодні Дня будівельника КБУ відзначила роботу представників галузі. Зокрема, подяку отримала компанія “Інтергал-Буд””, – йдеться у повідомленні.

Як зауважили представники Конфедерації будівельників України, подяка була надана за підтримку діяльності будівельної галузі в умовах воєнного стану, тверду позицію щодо відбудови України та надійне партнерство.

“Останні півтора роки видались непростими для всіх представників будівельної сфери. Ми та наші колеги мусили наново налагодити робочі та бізнес-процеси, аби галузь працювала, а будівництво тривало. І ми щиро раді, що наша участь та вклад у спільну справу були відзначені професійною спільнотою”, – прокоментувала подію комерційна директорка “Інтергал-Буд” Анна Лаєвська.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Нагадаємо, що у Києві, з 30 вересня по 1 жовтня, стартує масштабна спортивна подія “Київський марафон Незламності 2023” з дистанцією в 21 км. Партнером заходу стала компанія “Інтергал-Буд”. Прибуток від заходу буде передано на закупівлю військової техніки для ЗСУ через UNITED24.

Читайте: “Інтергал-Буд” поновлює будівництво будинку №2 в ЖК Sky Avenue

Фото: сайт компанії

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона