Інспектор ірпінської «Муніципальної варти» здобув четверту перемогу в Лізі кулачних боїв «Mahatch» (фото)

image
22 Жовтня 2021, 13:48
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Старший інспектор групи швидкого реагування ірпінської «Муніципальної варти» Олексій Широков учетверте поспіль переміг у поєдинках української Ліги кулачних боїв «Mahatch».

Суперником Олексія був 38-річний боксер із Чернігівщини Євген Шопен на прізвисько «Композитор». У його активі були дві перемоги в Лізі «Mahatch». Шопен – кандидат у майстри спорту, має великий досвід виступів на міжнародному рівні. У попередньому бою нокаутував супротивника, важчого на 10 кг.

Поєдинок Широкова і Шопена в київському Палаці спорту був жорстким і видовищним, бійці продемонстрували гарну техніку, високу швидкість і морально-вольові якості. Судді одноголосно віддали перевагу ірпінцю. Цей бій був визнаний найкращим у шостому сезоні чемпіонату.

Нагадаємо, Олексій Широков дебютував у Лізі кулачних боїв «Mahatch» у лютому ц. р., здобувши блискавичну перемогу технічним нокаутом над полтавцем Валентином Моложоном на прізвисько «Десант» – боксером і чемпіоном ВДВ з рукопашного бою. У другій сутичці Широков здолав бійця ММА з Одеси Сергія Алписпаєва, у третій – рівненського боксера і бійця ММА Вадима Смолінського («Вадяху»). 

24-річний Широков – кандидат у майстри спорту з боксу, чемпіон Луганської області, переможець Кубка Києва та призер міжнародного турніру. Його вважають одним із головних претендентів на перемогу в Гран-прі Ліги «Mahatch» у напівсередній вазі.  


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!



Джерело: ITV