Інформація від кандидатів в нардепи…

image
3 Липня 2019, 15:44
Поділитися:

У Василькові відкривається громадська приймальна кандидата в народні депутати Сергія Дронова. У четвер, 4 липня, о 17:00 у Василькові відкриється громадська приймальня кандидата в народні депутати від 94-го округу Сергія Дронова. Звернутися за захистом порушених конституційних прав та свобод, вирішенням соціально-економічних та інших проблем із проханням чи пропозицією місцеві жителі зможуть кожного дня з 8:00 до 20:00 за адресою: м. Васильків, вул. Грушевського 17а (біля готелю «Ярославна»). Крім того, звернення громадян опрацьовує call-центр – заявки приймаються за телефоном: +380674448182.

Відвідавши громадську приймальню, можна не тільки залишити своє прохання та поспілкуватися з Сергієм Дроновим особисто, але й отримати кваліфіковану юридичну консультацію з багатьох життєвих питань.

Очевидно, що відкриття громадської приймальні було дуже бажаним і актуальним для людей, адже вже сьогодні команда кандидата взяла в роботу понад 160 звернень.

Серед справ, з якими ідуть по допомогу до Дронова, і питання з постачанням газу, і приведення до ладу занедбаного стадіону, і дитячі спортивні майданчики, які обіцяли добудувати роками, звісно ж ціла купа проблем  ЖКГ, про які до чиновників люди не докричалися.

«Люди почали розповідати мені про проблеми, які депутати від нашого округу обіцяли їм вирішити роками! А виявилося, що мого юридичного досвіду було достатньо, аби вирішити деякі питання за 40 хвилин! І це не тому, що я маю якість надлюдські можливості. Це тому, що мені насправді не байдуже! Саме тому, я пішов на вибори – аби кожного виборця, нарешті, почули не тільки у центрі Києва, а й у невеликому селищі. Саме тому нам потрібна людина у Парламенті, яка працюватиме саме на моє місто! І якщо з сорока гастролерів такої не знайшлося… Добре! Я встану і зроблю це сам! Ми зробимо це разом! Бо це наш Васильків! І нам не байдуже!».

Сергій Дронов

 

Джерело: Рідне місто