Інформація станом на 14 квітня в Білій Церкві щодо кількості хворих на COVID-19

image
14 Квітня 2020, 13:03
Поділитися:

Продовжуємо інформувати білоцерківців щодо епідеміологічного стану на сьогодні. 

У Білоцерківській міській лікарні №3 на стаціонарі перебувають 13 підтверджених лабораторно хворих. Один перебуває у важкому стані. До лікарні також було переведено породіллю з раніше підтвердженим діагнозом коронавірусу. 

Приємна новина. Одна людина була виписана після одужання.

Під наглядом ланки первинної медицини наразі знаходяться 88 осіб, що контактували з хворими чи повернулися нещодавно з-за кордону.

Щодо статистики по Київській області, то вона виглядає наступною -«За даними Київського обласного лабораторного центру, у Київській області станом на 10.00 14 квітня 2020 року офіційно підтверджено 224 випадки захворювання на коронавірус. За добу лабораторно підтверджено 8 нових випадків коронавірусної хвороби. Біла Церква та район 10 підтверджених хворих.»

Ситуація в цілому по Україні – «Офіційно лабораторно підтверджені випадки 3372 на COVID-19, з них 98 летальних, 119 пацієнтів одужали. За добу зафіксовано 270 нових випадків.»

Друзі. Ваше здоров’я та здоров’я ваших близьких напряму залежить від того чи ретельно ви виконуєте настанови лікарів і від того чи дотримуєтесь ви самоізоляції. Бережіть себе!

Інші новини міста.

Слідкуйте за життям Білої Церкви– підписуйтесь на канали 04563.com.ua у Telegram та Facebook

Джерело: Новости Білої Церкви