Інформація про ІІІ-й Всеукраїнський конкурс наукових робіт здобувачів вищої освіти та молодих учених

image
24 Серпня 2023, 12:59
Поділитися:

Інформація про ІІІ-й Всеукраїнський конкурс наукових робіт здобувачів вищої освіти та молодих учених «БІЗНЕС І ПРАВА ЛЮДИНИ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ ТА РІШЕННЯ ПІД ЧАС ВІЙНИ І ПОВОЄННОГО ВІДНОВЛЕННЯ» з нагоди 75-річчя Загальної декларації прав людини.

До участі в Конкурсі запрошуються:
• здобувачі вищої освіти (студенти, які здобувають вищу освіту ступеня молодшого бакалавра, бакалавра чи магістра; курсанти; аспіранти; ад’юнкти);
• молоді вчені (вчені віком до 35 років включно, у т. ч. кандидати наук, доктора філософії) та вчені віком до 40 років, які мають науковий ступінь доктора наук або навчаються в докторантурі).

Контакти Оргкомітету для отримання консультацій: Санченко Алевтина Євгенівна – координатор Оргкомітету (ел. адреса: [email protected]), Заблодська Інна Володимирівна (тел. +380504764030, ел. адреса: [email protected]) – із загальних питань; Ромахова Оксана Олександрівна (тел. +380668546755, ел. адреса: [email protected]) та Міщенко Вікторія Сергіївна (тел. +380952101185, ел. адреса: [email protected]) – з питань оформлення, подачі, допуску до участі та перевірки наукових робіт.

Повна інформація в додатку: КОНКУРС

Джерело: Сайт Міської Ради міста Фастів