Імпреза: Леонтьєвій замовили сюжети про Бориспіль

image
27 Вересня 2019, 16:01
Поділитися:

Експозиція «Промінь світла» зібрала багато однодумців у міській бібліотеці.

У минулому номері «Вістей» було надруковане інтерв‘ю з нашою відомою землячкою, журналіскою і мисткинею Світланою Леонтьєвою. Приводом стала виставка її картин у міській бібліотеці. Експозиція відкрилася 19 вересня і триватиме до 18 жовтня.

«Дякую бориспільській інтелігенції, мерії і «Вістям»

Авторка Світлана Леонтьєва:  «Я натхненна і радісна — моя перша виставка у рідному Борисполі відкрилася!!! Вдячна меру міста Анатолію Федорчуку за увагу: на відкриття прийшла ціла делегація з мерії, і це приємно. Особлива подяка — директору бібліотеки Жанні Кручиніній за організацію, Оленці й Людмилі — співробітницям бібліотеки й ведучим імпрези, а всім гостям, друзям, колегам — за чудову атмосферу. Дякую прекрасній бориспільській інтелігенції — поетам, музикантам, вчителям, співакам, що знайшли час і прийшли на відкриття. Окрема подяка ЗМІ, зокрема газеті «Вісті» та міському телебаченню — мої інтерв’ю вийшли в день відкриття виставки і це круто! І, звичайно, вдячна синові Глібу, якому я присвятила виставку «Промінь Світла» — він привітав квітами і приїхав на відкриття».

«Виставка стала мистецьким відкриттям і прикладом»

Директор Бориспільської міської бібліотеки Жанна Кручиніна: «Для бібліотеки велика честь приймати виставку Світлани Леонтьєвої, нашої відомої землячки, ця подія відбулася з нагоди Дня міста.

На відкриття прийшли друзі, рідні художниці, багато шанувальників.

Приємно, що на відкритті зав’язалися нові знайомства та намічені плани щодо діяльності Світлани Іванівни в Борисполі. Це дає нам право сподіватися бачити її в нашій бібліотеці, де вона братиме участь в нових культурних подіях, повязаних з містом.

Виставка стала справжнім мистецьким відкриттям для бориспільців. Експозицію можна подивитися протягом місяця. Ми приймаємо дитячі екскурсії шкіл і садочків, розповідаємо про автора й проводимо бесіди про природу й духовність.

Ця виставка, як і взагалі життя Світлани Леонтьєвої, є прикладом того, що вчитися ніколи не пізно, що не можна зупинятися на досягнутому й треба прислухатися до себе, довіряти собі й займатися тим, що приємно і на що вказують нам знаки долі».

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама