ІМГР та Ірпінський центр зайнятості підписали Меморандум про співпрацю

image
25 Квітня 2019, 20:56
Поділитися:

Нещодавно в.о. директора Ірпінського міського центру зайнятості Петро Левчук та голова Ірпінської молодіжної громадської ради при Ірпінському міському голові Ніколетта Вільчінська підписали меморандум про співпрацю. Про це повідомляють на офіційному сайті Ірпінської міської ради.

Для розширення можливостей працевлаштування молоді Ірпінським міським центром зайнятості спільно з Ірпінською молодіжною громадською радою вже заплановано проведення таких заходів, як «Ярмарок вакансій для молоді», «День зайнятості молоді», «День відкритих дверей на виробництві для молоді», «День відкритих дверей центру зайнятості», а також проведення серії семінарів «Молодь на ринку праці» та «Особливості зайнятості молоді».

Служба зайнятості вважає одним з пріоритетних завдань роботу з молоддю. Сучасні вимоги працевлаштування ставлять перед молодою людиною непрості завдання: знайти своє місце в нових умовах ринкових відносин, виявляючи високопрофесійні якості, обізнаність інформаційного простору, гнучкість до технологічних змін, бути високорозвиненою людиною та соціально адаптованою.

Джерело: Правда Ірпеня