ІЛІТ став єдиним комунальним закладом освіти Ірпінської громади, що увійшов до ТОП-10 найкращих шкіл Київської області

ІЛІТ став єдиним комунальним закладом освіти Ірпінської громади, що увійшов до ТОП-10 найкращих шкіл Київської області
20 Вересня 2024, 13:22
Поділитися:

Ірпінський ліцей інноваційних технологій став єдиним комунальним закладом освіти Ірпінської громади, що увійшов до ТОП-10 найкращих шкіл Київської області, зайнявши 9 місце із 367 шкіл. Про це повідомили у закладі освіти, посилаючись на оприлюднений рейтинг порталу Освіта.ua.

Серед інших шкіл в обласному рейтингу відзначились також Ірпінський ліцей №2 (22 місце), Ірпінський гуманітарний ліцей «Лінгвіст» (28), Ірпінський академічний ліцей НУБіП України (64), Ірпінський академічний ліцей «Мрія» (69).

«Свого часу на посаді Ірпінського міського голови я ініціював створення Ірпінського ліцею інноваційних технологій. Сьогоднішні успіхи команди ІЛІТ підтверджують доцільність такого рішення нашої команди. Першість ІЛІТу серед усіх закладів освіти Ірпінської громади за підсумками НМТ є невипадковою. Це перш за все результат роботи всього педагогічного колективу ліцею. Також нагадаю громаді, що ІЛІТ другий рік поспіль є першим за рівнем підготовки до олімпіад серед ірпінських закладів освіти. Сьогодні вкрай необхідна Стратегія розвитку освіти Ірпінської громади, яка визначить розвиток закладів освіти у нових реаліях війни, обстрілів та тривог. Дякую кожному освітянину Ірпінської громади, який щодня несе світло знань до наших учнів», — розповів голова Інвестиційної ради Ірпеня Володимир Карплюк. 

Окрім цього, ІЛІТ посів 212 місце у всеукраїнському рейтингу шкіл за результатами національного мультипредметного тесту (НМТ) 2024 року за даними освітнього порталу Education.ua.

«Цьогоріч до рейтингу увійшло 6900 шкіл, що дозволяє легко знайти заклади з найкращим рівнем підготовки. До переліку найкращих шкіл України потрапили ті заклади, де щонайменше п’ять учнів успішно склали НМТ», — розповіли в закладі освіти.

«ІЛІТ продовжує лідирувати серед шкіл Ірпінської області. Позиція у рейтингу залежить як від індивідуальних результатів випускників, так і від загальної кількості складених тестів. Цей рейтинг є маркером успіху шкіл у підготовці учнів до вступу у заклади вищої освіти та загального рівня навчання. Дякую команді та неперевершеним учням ІЛІТ», — зазначила директорка Ірпінського ліцею інноваційних технологій Марія Гостін.

Джерело: Містоінформ