II Міжнародний Cимпозіум Cкульптури | Synergy. Bila Tserkva 2021 відбудеться у Білій Церкві

image
5 Серпня 2021, 22:47
Поділитися:

біла церква симпозіум скульптури, у білій церкві симпозіум Міжнародний Cимпозіум Cкульптури

З 31 серпня 2021 по 18 вересня 2021 у місті Біла Церква відбуватиметься II Міжнародний Cимпозіум Cкульптури | Synergy. Bila Tserkva 2021.

Про це повідомила пресслужба Білоцерківської МТГ.

Шість митців з різних країн світу: Нідерландів, Туреччини, Сербії та України протягом двох з половиною тижнів працюватимуть на відкритому міському майданчику. За час проведення Симпозіуму буде створено п’ять (5) скульптур з металу.

По завершенню арт-об’єкти будуть встановлені на реконструйованій частині бульвару, що веде до дендропарку Олександрія, і поповнять колекцію Бульвару Сучасної Скульптури, започатковану у 2019 році.

Учасники Симпозіуму:

Людмила Мисько (Україна), Ілкер Ярдімчі (Туреччина), Джером & Рокі Саймонс (Нідерланди), Сонгюль Гіргін (Туреччина), Недім Хадзіахметович (Сербія).

В період проведення Симпозіуму проходитиме освітня програма, що включатиме: зустрічі зі скульпторами, виставковий спецпроєкт, присвячений хронікам I Міжнародного Симпозіуму Скульптури в місті Біла Церква.

Інформаційний центр Симпозіуму і місце проведення освітньої програми буде розташовуватися в Молодіжному Центрі за адресою: Бульвар Михайла Грушевського, 6, Біла Церква.

Проєкт реалізується за сприянням Білоцерківськоі міської раді та міського голови Геннадія Дикого.

Куратори проєкту: Валерія Голоскокова, Анна Лєдєнєва-Прахова.

Джерело: Новини Білої Церкви – головні та останні новини БЦ сьогодні, події в Білій Церкві